קובה לוטוס של המושחתים
רות לוטן, הקונדיטה שלנו, קוראת להן ‘עוגיות לוטוס’, אבל אחרי שראיתי איך היא מכינה אותן, שיניתי להן את השם בלי לחשוב לרגע ומהיום, ייקרא שמן בישראל (ובתפוצות 😉): ‘קובה לוטוס של המושחתים’. למה קובה? >
רות לוטן, הקונדיטה שלנו, קוראת להן ‘עוגיות לוטוס’, אבל אחרי שראיתי איך היא מכינה אותן, שיניתי להן את השם בלי לחשוב לרגע ומהיום, ייקרא שמן בישראל (ובתפוצות 😉): ‘קובה לוטוס של המושחתים’. למה קובה? >
יש עוגות שמזכירות לי פאטיסריז קטנטנים וקסומים בעיירות ציוריות באירופה. ריח הקינמון המשכר, הקראמבל העדין, האגסים הרכים והבצק הפריך זורקים אותי הרחק מכאן.
העוגה אמנם מורכבת ממספר שלבים, אבל אין צורך להיבהל. שלבי ההכנה פשוטים והתוצאה שווה את המאמץ ובענק.
שנתחיל?
מי לא אוהב עוגה בחושה? היא קלה מאוד להכנה, משתלבת נפלא עם קפה ועם תה והריח שהיא מפזרת בבית הוא תענוג אחד גדול >
אורחים התקשרו ושאלו אם אפשר לקפוץ ואין לכם שום דבר מתוק בבית? בלי פאניקה, קבלו מתכון קליל וטעים. ויש גם בונוס: הוא בגרסה מיוחדת, ללא סוכר, כך שגם שומרי הדיאטה יכולות ויכולים להתפנק ולהנות מהם!
העולם נחלק לשניים: אלה שאוהבים עוגת גבינה אפויה ואלה שלא יוותרו על גבינה פירורים! לכבוד האחרונים, קבלו מתכון מנצח לעוגת גבינה פירורים מהחלומות >
נניח שעומדות לפניכם שתי קעריות: אחת עם עוגיות מגולגלות שוקולד והשנייה, עם במבה. במה תבחרו – במתוק או במלוח?
אולי גם וגם?
אנחנו בעד לא לפספס שום דבר ולכן, ארגנו לכם מתכון שמשלב את הטעם המוכר והאהוב של השוקולד ביחד עם הטעם של הבמבה.
אזהרה: צפויה התמכרות קשה>>
קינוחים ומארזים מתוקים הם עניין ויזואלי לפני הכל.
בין אם הלקוחות ניגשים לקונדיטוריה השכונתית ובין אם הם קונים את מארז הקינוחים אונליין, המפגש הראשון הוא באמצעות חוש הראיה.
אז איך עושים את זה נכון? איך גורמים למארזי הקינוחים להיראות מיליון דולר וללקוחות, לרצות לקנות אותם? על השאלות האלה ועוד קיבלנו תשובות מפאולין שובל, סטייליסטית מזון >>
ספריי שלג וחוטים, הופעות של זמרות וזמרים בכיכרות העיר, זיקוקי דינור שמאירים את השמים, דגלים, סטיקלייטים ותפוחים מסוכרים.
לכבוד יום העצמאות הקרב ובא, קבלו מתכון קל ופשוט לתפוחים מסוכרים על מקל של פעם >>
קבלו מתכון לעוגיות מגולגלות עם קריצה כפולה: הראשונה: צבע הבצק השוקולדי והיפה והשניה: הפינוק המתוק שמתחבא לו בפנים.
מוכנים? היכון, הכן, קליק!
יש עשרות מתכונים ושיטות להכנת מופלטה. לכבוד המימונה, קבלו את הגרסה המסורתית שעוברת מדור לדור במשפחה של גילה דרעי, הקונדיטה האהובה שלנו >>
אם אתם מחפשים קינוח שיענה לכ-ו-ל-ם על הצורך במתוק ויאפשר גם לחובבי הפירות ליהנות ממנו, יש לנו את הקינוח המושלם עבורכם: פבלובה חגיגית מעוטרת בקרם מסקרפונה עשיר ומלאה בפירות טריים וטעימים.
שנסו מותניים ובואו להכין אותה אתנו>>
הלקוחות קונים קודם כל עם העיניים וכדי לבלוט, אנחנו חייבים לדעת לצלם טוב.
אופות ואופים ביתיים שיודעים לצלם את הקינוחים והעוגות שלהם יזכו בנקודת פתיחה טובה יותר.
איך עושים את זה נכון? בואו ללמוד כאן>>