לכבוד שבועות, ארגנו לכם מתכון לעוגת גבינה פירורים מהחלומות!
כזו, שתגרום לכם לחתוך בכוונה עקום, כדי שתצטרכו ליישר אותה עוד ועוד.
למרות שפע עוגות הגבינה שיש היום: קרות, אפויות, עם פירות יער או יוגורט מעל, יש משהו בעוגת הפירורים הקלאסית, שמשאיר אותה נכונה שנה אחרי שנה.
כמובן שאפשר להמיר אותה לגרסה פרווה לטובת שומרי הכשרות, אבל המקור הוא חלבי ואני ממליצה לכם בחום לדבוק בו לפחות בפעם הראשונה.
מארחים? מתארחים? זה בדיוק הפוסט בשבילכם. מתכון לעוגת גבינה מנצחת שתגרוף שפע של מחמאות!
המתכון מתאים לעוגה בקוטר של 24 ס”מ
בואו נתחיל!
1/2 כוס אבקת סוכר ( 60 גרם)
כוס וחצי קמח
1.5 כפיות אבקת אפיה
100 גרם חמאה קרה
1 ביצה + 1 חלמון Large
2 יחידות שמנת מתוקה להקצפה (500 מ”ל)
1/2 כוס סוכר
1 חבילה פודינג אינסטנט וניל (80 גרם)
1 גביע שמנת חמוצה 15% שומן (200 מ”ל)
500 גרם גבינה לבנה 5% שומן
1 כפית קורנפלור
אופציונלי: מעט גרידת לימון, לאוהבי טוויסט לימוני
תיהנו ושנתראה תמיד בשמחות!
קונדיטה
המתכון באדיבות נטלי בואטה, בעלת ‘המתוקים של נטלי’
נטלי גרה בראש העין ואת הקינוחים השווים שלה תוכלו להזמין, חוץ מלראש העין, גם לאורנית, אלעד, גבעת שמואל, גני תקווה, חגור, כפר קאסם ופתח תקווה
מה אפשר להזמין ממנה? עוגות מעוצבות בכל קונספט ולכל חגיגה, מארזים מתוקים, קאפקייקס, עוגת סמאש לגיל שנה, עוגה לגיל מין העובר, עוגות גן, קינוחי כוסות, עוגת מספרים וכמובן, עוגות גבינה!
לחנות המקוונת של נטלי לחצו כאן