כולנו מחפשים קינוחים חגיגיים לפסח, שיעשירו את שולחן החג וישאירו לנו ולאורחים טעם מתוק בפה בסיום הארוחה.
אם אתם מחפשים קינוח שיענה לכ-ו-ל-ם על הצורך במתוק ויאפשר גם לחובבי הפירות ליהנות ממנו, יש לנו את הקינוח המושלם עבורכם: פבלובה חגיגית מעוטרת בקרם מסקרפונה עשיר ומלאה בפירות טריים וטעימים.
קדימה, שנסו מותניים ובואו נכין ביחד את הפבלובה ונהנה ממנה מסביב לשולחן החג
למרנג:
4 חלבונים מביצים בגודל Large או 6 חלבונים מביצים בגודל Medium
120 גרם סוכר לבן
150 גרם אבקת סוכר
20 גרם נוספים של אבקת סוכר לפיזור לפני האפייה
לקרם מסקרפונה:
מיכל שמנת מתוקה 38%
חצי כוס סוכר לבן (60 גרם)
גביע גבינת מסקרפונה (250 גרם)
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
לקישוט:
כל פרי שאתם אוהבים: תותים, תאנים, פירות יער – הכל הולך!
מי ורדים/ רוטב למלבי – לא חובה
המרנג:
קרם המסקרפונה:
נקציף במיקסר במהירות בינונית את כל מרכיבי הקרם עד לקבלת קרם יציב ונכניס את הקרם לשקית זילוף (ללא צנטר).
שימו לב: הקרם אמור להיות יציב, אך לא נוקשה מידי
להרכבת המנה:
מה עוד חשוב לדעת?
את הפבלובה אפשר לשמור במקרר עד יומיים, לפני הוספת קרם המסקרפונה והפירות, או במקפיא עד שבוע
תיהנו וחג פסח שמח!
המתכון באדיבות חן ויונתן גדג’. תוכלו להזמין מהם את כל סוגי הקינוחים כולל עוגות מעוצבות, עוגות מוס, עוגות מספרים, מארזים מתוקים, קינוחים אישיים, קאפקייקס, קרוקומבוש וכמובן, פבלובה חגיגית 😉
לחנות המקוונת של חן ויונתן לחצו כאן