Search
Generic filters

מתכון לאוהבי שוקולד ובמבה: עוגיות מגולגלות ריסס

נניח שעומדות לפניכם שתי קעריות: אחת עם עוגיות מגולגלות שוקולד והשנייה, עם במבה.

במה תבחרו? במתוק או במלוח? אולי גם וגם?

אנחנו בעד לשלב את כל העולמות ולכן, ארגנו לכם מתכון, שמשלב את הטעם המוכר והאהוב של השוקולד, יחד עם הטעם של הבמבה.

איך? באמצעות שילוב פתיתי ריסס

אז שלא תגידו שלא הזהרנו מראש: אם אתם מכורים לבמבה וגם אוהבים בטירוף מתוק, צפויה לכם התמכרות קשה.

שנתחיל?

מצרכים

4 כוסות קמח

1 חבילת מרגרינה

1 חבילת סוכר וניל

1 חבילת אבקת אפיה

1/2 כוס מים

1/4 כוס שמן

1 ביצה

ממרח נוטלה

פתיתי ‘ריסס’

אופן ההכנה

  1. נכניס לקערת מיקסר עם וו גיטרה את הקמח, סוכר וניל, אבקת אפיה ומרגרינה חתוכה לקוביות ונפעיל את המיקסר על מהירות בינונית
  2. כאשר המסה הופכת למרקם פירורי (מעין קוסקוס) נוסיף את השמן, המים והביצה ונמשיך את פעולת המיקסר עד שיתקבל בצק אחיד
  3. נפסיק את פעולת המיקסר, נוציא את הבצק מהקערה, נעטוף אותו בניילון נצמד ונניח במקרר לכחצי שעה
  4. נחלק את הבצק ל 4 חתיכות שוות, נקמח את משטח העבודה (אפשר לרדד ישירות על נייר אפיה מקומח מעט) ונרדד כל כדור בצק למלבן לא עבה מידי ולא דקיק
  5. נחמם ממרח נוטלה בקערית במיקרוגל למספר שניות, נמרח על הבצק שכבה אחידה של נוטלה ונפזר מעל פתיתי ריסס, כל אחד ואחת – לפי רצונו/ה
  6. נגלגל לרולדה ונסמן בעזרת סכין קווי חיתוך
  7. נניח את הרולדות שגלגלנו על תבנית מרופדת בנייר אפיה ונאפה כ- 10-12 דקות בחום של 150 מעלות. הרולדות מוכנות כשהן זהובות. היזהרו מאפיית יתר שתייבש אותן
  8. לאחר שהרולדות התקררו מעט, חתכו אותן, סדרו על מגש יפה, פזרו אבקת סוכר בנדיבות ו… זלילה מהנה! 💓

 

המתכון באדיבות נוי בר
נוי היא מרחובות ותוכלו להזמין ממנה עוגות מעוצבות לכל חגיגה ואירוע – עוגה ליום הולדת, עוגה לבר/ בת מצווה, עוגת חתונה, עוגה לגיוס/ לשחרור, עוגות מוס, עוגות מספרים, עוגות קרם חמאה, טארטים, עוגות גבינה, מארזים מתוקים, קינוחי כוסות וכמובן, עוגיות מגולגלות ריסס!

לחנות המקוונת של נוי לחצו כאן

עוגיות מגולגלות

התחברות

ברוכים הבאים :)