העולם הקולינרי היה מאז שאני זוכרת את עצמי התשוקה הכי גדולה שלי. היכולת להיכנס למטבח וליצור מצליחה לרגש אותי בכל פעם מחדש. זהו תחום שמעורר את כל החושים וממלא אותי פעם אחר פעם (תרתי משמע).
את תחילת דרכי המקצועית עשיתי “בדן גורמה” ת”א, המרכז ללימודים קולינריים. נרשמתי לקורס קינוחי שוקולד יוקרתיים בהנחייתו של השף – קונדיטור – שוקולטייר המוכשר אורגד רואש מהבולטים ביותר בארץ שלמד את רזי המקצוע בצרפת שכידוע נחשבה מאז ומעולם שם דבר בעולם הקולינרי. כבר בשיעור הראשון התאהבתי, היה לי ברור שאני הולכת לעשות הסבה מקצועית ולהגשים את החלום הכי גדול שלי – הקמת עסק של קינוחי בוטיק בעבודת יד שבו כל קינוח וקינוח מתוכנן ומיוצר בקפידה עם מיטב חומרי הגלם מהעולם וללא חומרים משמרים. החלטתי לקרוא לעסק “אצטקי” כאות מחווה לשבט הקדום, ולכל מי ששואל את עצמו מהי המשמעות של שם העסק הנה רגע מתוק על ההיסטוריה של השוקולד:
חמש השנים האחרונות הוקדשו להתמקצעות בתחום הקונדיטוריה ובניית קטלוג מוצרים איכותי ומוקפד.
אני מכורה קשה למתוקים בכלל ולשוקולד בפרט. אני מייצרת קינוחי שוקולד יוקרתיים, עוגות מוס בהתאמה אישית (כמו עוגת המוס בעיצוב מקורי שלי המוצגת בסרטון שלפניכם), קינוחי בוטיק מגוונים וגלידות ומגנומים. את כל המוצרים ניתן לראות באתר ולהתרשם.
בנוסף, העסק פועל במתכונת של מכירות בדוכנים ברחבי הארץ וסדנאות לילדים.
מוזמנים להכרות מתוקה ולהתרגש יחד איתי!
יום מתוק לכולם,
אורטל, אצטקי קינוחי בוטיק בעבודת יד