‘טעם נרכש’? אל תצחיקו אותי! בסושי הפירות הזה תתאהבו מהביס הראשון, ב-ה-ב-ט-ח-ה.
הרולים שעטופים בדפי סויה מלאים בתערובת קוקוסית משכרת שמשובצת בפירות שתבחרו:
תותים, מנגו, בננה, קיווי, ענבים ופירות יער יתאימו כמו כפפה לרול ואפשר גם להוסיף פנימה שברי פקאנים מסוכרים, פירורי חלבה שברי אגוזים – הכל כראות עיניכן ותאוות לבכן.
מארחות או מתארחות?
התנדבו להכין קינוח שווה ובואו עם מגש אלגנטי, צבעוני, מוקפד ומרשים.
כזה שיגרוף ים של מחמאות ובעיקר, ייטרף בשנייה.
אה, וגם אל תשכחו להיערך מראש עם צ’ופ סטיקס ורטבים להשלמת החוויה 😉
** הכמות מספיקה לרול אחד. הכפילו בכמות הרולים שתרצו**
אביזרים מיוחדים:
מחצלת לגלגול הרולים
דפי סויה
כלי הגשה יפה וצ’ופ סטיקס להשלמת השואו
למלית הקוקוס:
100 גרם קוקוס
100 מ”ל קרם קוקוס
25 גרם פודינג וניל
25 מ”ל מים
פירות:
מה שאוהבות ואוהבים
שחקו עם הצבעים, הטעמים והמרקמים
אופציונלי:
מעט פקאנים מסוכרים/ חלבה/ שברי אגוזים
רוטב שוקולד/ מייפל
אפשר להוסיף גם רטבי שוקולד ומייפל בצד להשלמת ה- SHOW
תיהנו!
המתכון באדיבות הקונדיטה שלנו, סמדר לבון, בעלת La Fruta
אפשר ורצוי להזמין מסמדר מגשי פירות מעוצבים, תותים בשוקולד, קיאק פירות, קינוחי פירות, קינוחי כוסות, פירות מגולפים וכן להשתתף בסדנת הכנת סושי פירות חווייתית ומהנה שהיא מעבירה.
לחנות המקוונת של סמדר לחצו כאן