נניח שעומדות לפניכם שתי קעריות: אחת עם עוגיות מגולגלות שוקולד והשנייה, עם במבה.
במה תבחרו? במתוק או במלוח? אולי גם וגם?
אנחנו בעד לשלב את כל העולמות ולכן, ארגנו לכם מתכון, שמשלב את הטעם המוכר והאהוב של השוקולד, יחד עם הטעם של הבמבה.
איך? באמצעות שילוב פתיתי ריסס
אז שלא תגידו שלא הזהרנו מראש: אם אתם מכורים לבמבה וגם אוהבים בטירוף מתוק, צפויה לכם התמכרות קשה.
שנתחיל?
4 כוסות קמח
1 חבילת מרגרינה
1 חבילת סוכר וניל
1 חבילת אבקת אפיה
1/2 כוס מים
1/4 כוס שמן
1 ביצה
ממרח נוטלה
פתיתי ‘ריסס’
המתכון באדיבות נוי בר
נוי היא מרחובות ותוכלו להזמין ממנה עוגות מעוצבות לכל חגיגה ואירוע – עוגה ליום הולדת, עוגה לבר/ בת מצווה, עוגת חתונה, עוגה לגיוס/ לשחרור, עוגות מוס, עוגות מספרים, עוגות קרם חמאה, טארטים, עוגות גבינה, מארזים מתוקים, קינוחי כוסות וכמובן, עוגיות מגולגלות ריסס!
לחנות המקוונת של נוי לחצו כאן