‘קרם ברולה’.
רק מכתיבת צירוף המילים האלה עולה בי תחושת חשיבות ואקסקלוסיביות, כאילו קונדיטור צרפתי הגיש לי אותו ממש עכשיו בפאטיסרי חמים ומתקתק.
ובכלל, נראה לי שמתפתח אצלי גם סוג של מבטא צרפתי כשאני הוגה את שמו 😉
המתכון לברולה המעולה הזה הוא עשיר, חגיגי, פשוט וקל להכנה ותוכלו להתפנק ולפנק בו בקלות רבה.
אם אתם בקטע של שדרוגים, שימו לב לאפשרויות שמוצעות לטעמים השונים.
אני שרופה על הקפה ועל האוכמניות, אבל גם הנאטורל, הקלאסי, עושה לי נעים וטעים בלב.
מוכנות ומוכנים לקול פצפוץ זיגוג הקרמל?
יאללה, מתחילים!
אביזרים מיוחדים שצריך לוודא שיש בבית:
ברנר (לקירמול הסוכר)
מסננת דקה
קעריות קטנות להגשה
לקרם:
600 גרם שמנת מתוקה להקצפה 38%
10 גרם מחית וניל טהור או תוכן של מקל וחצי וניל
120 גרם חלמונים (כ- 6 ביצים)
150 גרם סוכר לבן
לקרם ברולה בטעמים:
לקרם ברולה בטעם קפה – 2 כפיות נס קפה
לקרם קפה בטעם פיסטוק – כף מחית פיסטוק
לקרם קפה בטעם שוקולד – 80 גרם שוקולד מריר
לקרם ברולה עם אוכמניות – אוכמניות טריות או קפואות
לקירמול ולקישוט מעל:
מעט סוכר חום דמררה
פירות טריים – מה שאוהבים!
טיפים חשובים:
אפשר להכין את הברולה, לאפות אותו ולהקפיא (ללא הקרמול)
מומלץ לבצע את הקרמול סמוך להגשה
המתכון באדיבות הקונדיטה שלנו, מיכל גנון, בעלת My Sweety
מיכל היא קונדיטורית, בוגרת בית הספר הגבוה לקולינריה ‘בישולים’ ומתמחה בקינוחים מיוחדים ובפטיסרי צרפתי.
תוכלו להזמין ממיכל עוגות לאירועים בגבעתיים והסביבה, עוגות מוס, טארטים, עוגות מעוצבות בגבעתיים והסביבה, קרוקומבוש, עוגות לבת ובר מצוה, עוגות טבעוניות, עוגות אנטרמה, עוגות ראווה וקינוחים מיוחדים רבים נוספים.
לחנות המקוונת של מיכל לחצו כאן