קינוחי כוסות הפכו לפופולריים בשנים האחרונות מכמה סיבות מוצדקות: הם חגיגיים, צבעוניים, מרשימים, משמשים כפריט עיצובי על השולחן, מגיעים במנות אישיות וקטנות שמשחררות מכל ייסורי מצפון (למי שיש…) ומעל הכל – נותנים מענה לכל חך וטעם!
הפעם, ארגנו לכם מתכון לקינוחי כוסות קלים ומהירי הכנה שמורכבים משכבת פירורי קראמבל, גנאש שוקולד מוקצף בטעם קפוצ’ינו, קצפת ופתיתי שוקולד מעל.
אפשר כמובן להוסיף קישוט של פירות העונה ולהמיר לאופציה פרווה – הכל כיד הדמיון הטובה.
תיהנו 🙂
הכמות תספיק לכ- 15 קינוחי כוסות קטנים
לקרמבל
100 גרם קמח
100 גרם סוכר דמררה
80 גרם חמאה
לגאנש קפוצ’ינו
100 גרם שוקולד מריר
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה
כף אספרסו
לקצפת
חצי מיכל שמנת מתוקה להקצפה
1 כף אבקת סוכר
לקישוט
מעט שוקולד מריר מגורד
וכמובן – כוסות קטנות להגשה
הקרמבל
הגאנש מוקצף
הקצפת
הרכבת המנה
תיהנו 😊
המתכון באדיבות נוי בר, בעלת עסק האפיה הביתי ‘נוי בר קונדיטוריה ביתית’.
נוי גרה ברחובות, בוגרת דנון ותשמח להכין לכם עוגות בנטו במשלוח, עוגות מוס מעוצבות, עוגות יום הולדת, עוגות גן ברחובות, מארזים מתוקים עם משלוח, מארזי קפאקייקס, עוגות מספרים עם משלוח ועוד
לחנות המקוונת של נוי לחצו כאן