Search
Generic filters

פבלובות אישיות עם זילוף קרם ותותים

מקור הקינוח הקריספי עשוי המרנג האפוי לא באמת ידוע ואם תבדקו בויקיפדיה תגלו, שהוא קרוי על שם בלרינה רוסיה בשם אנה פבלובה, אבל ביננו… זה לא באמת חשוב.

מה שצריך לדעת הוא שפבלובה הוא קינוח אלגנטי, שנהוג להוסיף לו פירות וקרם והבונוס הוא שגם הצליאקים והנמנעים מגלוטן יכולים ליהנות ממנו בכיף גדול.

אפשר להכין פבלובה כמנה גדולה ומרשימה שתפאר את מרכז השולחן ואפשר ללכת על האופציה האישית.

יש שמכינים אותה בגרסה פרווה ויש שלא מוותרים על הגרסה החלבית.

את המתכון הבא קיבלנו מיסמין זכאי, הקונדיטה שלנו, שמעדיפה את הפבלובה קריספית כולה ולכן לא מוסיפה לה חומץ וקורנפלור.

אז קדימה, שנסו מותניים ויאללה לעבודה.

מצרכים

(כמות של כ- 12 פבלובות)

 

למרנג:

200 גרם חלבונים

400 גרם סוכר לבן

 

לקרם:

1 כוס שמנת מתוקה להקצפה

1 כוס חלב

80 גרם אינסטנט פודינג וניל

1 כף סוכר

 

לשדרוג המנה:

תותים/ פירות יער או כל פרי אחר שאתן.ם אוהבות ואוהבים

אופציונלי: מעט שוקולד מגורד לקישוט מעל

אופן ההכנה

הכנת המרנג:

  1. מפרידים את הביצים (מקפידים שלא תהיה אפילו טיפונת אחת של חלמון), מכניסים לקערת מיקסר נקיה מכל טיפת שומן ומקציפים בעזרת בלון הקצפה, במהירות גבוהה את החלבונים יחד עם הסוכר במשך כ- 7 דקות, עד לקבלת קצף יציב, לבן ובוהק
  2. מכניסים את הקצף לשקית זילוף עם צנטר מספר M1 ומזלפים את הפבלובות בתבנית עם נייר אפייה
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 100 מעלות, אופים כשעתיים ובסיום האפיה, מכבים את התנור, פותחים את הדלת ונותנים למרנגים החמודים להתקרר לגמרי

 

הכנת הקרם:

  1. מקציפים במיקסר עם בלון הקצפה את השמנת המתוקה, כוס החלב, אינסטנט פודינג והסוכר עד לקבלת קרם אחיד ויציב
  2. מכניסים את הקרם לשקית זילוף עם צנטר מספר M1

 

הרכבת המנה:

  1. מסדרים את הפבלובות בכלי הגשה ומניחים בתוך כל שקע חתיכות תותים או פירות יער. אפשר גם לזלף כל ממרח אחר שאתם אוהבות.ים ושייתן עוד עניין למנה
  2. מזלפים את הקרם מעל התותים/ פירות היער
  3. מקשטים מעל בפירות נוספים או בשוקולד מגורד

 

המתכון באדיבות הקונדיטה שלנו, יסמין זכאי, בעלת Yasmin cakes.

תוכלו להזמין מיסמין עוגות מעוצבות בראש העין והסביבה, עוגות גן בראש העין והסביבה, מארזים מתוקים בראש העין והסביבה, עוגות מספרים בראש העין והסביבה ועוד.

לחנות המקוונת של יסמין לחצו כאן

מתכון לפבלובות אישיות

התחברות

ברוכים הבאים :)