מקור הקינוח הקריספי עשוי המרנג האפוי לא באמת ידוע ואם תבדקו בויקיפדיה תגלו, שהוא קרוי על שם בלרינה רוסיה בשם אנה פבלובה, אבל ביננו… זה לא באמת חשוב.
מה שצריך לדעת הוא שפבלובה הוא קינוח אלגנטי, שנהוג להוסיף לו פירות וקרם והבונוס הוא שגם הצליאקים והנמנעים מגלוטן יכולים ליהנות ממנו בכיף גדול.
אפשר להכין פבלובה כמנה גדולה ומרשימה שתפאר את מרכז השולחן ואפשר ללכת על האופציה האישית.
יש שמכינים אותה בגרסה פרווה ויש שלא מוותרים על הגרסה החלבית.
את המתכון הבא קיבלנו מיסמין זכאי, הקונדיטה שלנו, שמעדיפה את הפבלובה קריספית כולה ולכן לא מוסיפה לה חומץ וקורנפלור.
אז קדימה, שנסו מותניים ויאללה לעבודה.
(כמות של כ- 12 פבלובות)
למרנג:
200 גרם חלבונים
400 גרם סוכר לבן
לקרם:
1 כוס שמנת מתוקה להקצפה
1 כוס חלב
80 גרם אינסטנט פודינג וניל
1 כף סוכר
לשדרוג המנה:
תותים/ פירות יער או כל פרי אחר שאתן.ם אוהבות ואוהבים
אופציונלי: מעט שוקולד מגורד לקישוט מעל
הכנת המרנג:
הכנת הקרם:
הרכבת המנה:
המתכון באדיבות הקונדיטה שלנו, יסמין זכאי, בעלת Yasmin cakes.
תוכלו להזמין מיסמין עוגות מעוצבות בראש העין והסביבה, עוגות גן בראש העין והסביבה, מארזים מתוקים בראש העין והסביבה, עוגות מספרים בראש העין והסביבה ועוד.
לחנות המקוונת של יסמין לחצו כאן