Search
Generic filters

מתכון לסושי פירות קליל ומשגע

‘טעם נרכש’? אל תצחיקו אותי! בסושי הפירות הזה תתאהבו מהביס הראשון, ב-ה-ב-ט-ח-ה.

הרולים שעטופים בדפי סויה מלאים בתערובת קוקוסית משכרת שמשובצת בפירות שתבחרו:
תותים, מנגו, בננה, קיווי, ענבים ופירות יער יתאימו כמו כפפה לרול ואפשר גם להוסיף פנימה שברי פקאנים מסוכרים, פירורי חלבה שברי אגוזים – הכל כראות עיניכן ותאוות לבכן.

מארחות או מתארחות?

התנדבו להכין קינוח שווה ובואו עם מגש אלגנטי, צבעוני, מוקפד ומרשים.

כזה שיגרוף ים של מחמאות ובעיקר, ייטרף בשנייה.

אה, וגם אל תשכחו להיערך מראש עם צ’ופ סטיקס ורטבים להשלמת החוויה 😉

מצרכים

** הכמות מספיקה לרול אחד. הכפילו בכמות הרולים שתרצו** 

 

אביזרים מיוחדים:

מחצלת לגלגול הרולים

דפי סויה

כלי הגשה יפה וצ’ופ סטיקס להשלמת השואו

 

למלית הקוקוס:

100 גרם קוקוס

100 מ”ל קרם קוקוס

25 גרם פודינג וניל

25 מ”ל מים

 

פירות:

מה שאוהבות ואוהבים

שחקו עם הצבעים, הטעמים והמרקמים

 

אופציונלי:

מעט פקאנים מסוכרים/ חלבה/ שברי אגוזים

רוטב שוקולד/ מייפל

 

אופן ההכנה

  1. בקערה מערבבים את היבשים: קוקוס ופודינג וניל
  2. מוסיפים ליבשים את הנוזלים: קרם קוקוס ומים ומערבבים טוב טוב עד שהתערובת הופכת לאחידה
  3. מכניסים את התערובת למקרר להתייצבות לחצי שעה לפחות ואפשר גם להכין אותה יום קודם
  4. קולפים וחותכים את הפירות שרוצים לשלב בתוך הסושי
  5. מניחים דף סויה על מחצלת מנוילנת ומרפדים את כולה בתערובת קוקוס. שימו לב שאין צורך בשכבה עבה מידי, 1-2 ס”מ יספיקו לגמרי
  6. מסדרים את הפירות שורות שורות על מחצית מדף הסויה. מוסיפים, אם רוצים, שברי אגוזים/ פקאנים מסוכרים/ פירורי חלבה וכו’
  7. מגלגלים לרול, חותכים, מסדרים על מגש, מניחים צ’ופ סטיקס ומגישים

אפשר להוסיף גם רטבי שוקולד ומייפל בצד להשלמת ה- SHOW

 

תיהנו!

 

המתכון באדיבות הקונדיטה שלנו, סמדר לבון, בעלת La Fruta

 

אפשר ורצוי להזמין מסמדר מגשי פירות מעוצבים, תותים בשוקולד, קיאק פירות, קינוחי פירות, קינוחי כוסות, פירות מגולפים וכן להשתתף בסדנת הכנת סושי פירות חווייתית ומהנה שהיא מעבירה.

לחנות המקוונת של סמדר לחצו כאן

מתכון לסושי פירות

התחברות

ברוכים הבאים :)