אני חושבת שמעטים האנשים שלא אוהבים מגולגלות תמרים וכשמכינים אותן עם כל הלב והנשמה, כמו במתכון שתיכף תקראו, אין סיכוי שהן לא תתחסלנה מייד.
הבצק הרך שמתפורר בפה, המתיקות העדינה, הדיוק בחומרים ובכמויות, כל אלה הופכים אותן לעוגיות מושלמות בעיני.
קבלו מתכון פרווה של קובי סמוכיאן, הקונדיטה האלוף שלנו, שאפשר כמובן להמיר אותו לגרסה חלבית, אם תרצו.
תכינו וספרו איך יצא.
3, 2, 1
גלגלו אותן!
לבצק:
60 גרם אבקת סוכר
400 גרם מחמאה
30 גרם מחית וניל
גרידת לימון מחצי לימון
5 גרם אבקת אפיה
600 גרם קמח
200 גרם שמנת צמחית
למלית:
500 גרם ממרח תמרים
150 גרם אגוזי מלך גרוסים
50 גרם אבקת סוכר לפיזור לאחר האפייה
המתכון באדיבות קובי סמוכיאין, בעל עסק האפיה הביתי kobi’s sweet desserts
קובי הוא שף קונדיטור מזה 17 שנים ואופה קינוחים ומאפים מכל הסוגים והמינים עם המון אהבה והקפדה על פרטים ותוך שימוש בחומרי גלם איכותיים.
אפשר להזמין מקובי את כל סוכי העוגות והקינוחים, פרווה או חלבי, כולל מארזים מתוקים באיזור המרכז, עוגות מעוצבות, קינוחים אישיים, שולחנות קינוחים לאירועים ועוד.
לחנות המקוונת של קובי לחצו כאן