Search
Generic filters

בלוג

מתכון לקראמבל קוקיז
מתכונים

מתכון לקראמבל קוקיז מושחתות

הקראמבל קוקיז השתלטו לגמרי על הרשתות החברתיות ויש לכך סיבות טובות: הן צבעוניות, מלאות בממרחים שווים ומקושטות בתוספות טעימות שכולנו אוהבות ואוהבים.
אם גם אתן התאהבתן בקסם שלהן, אנחנו מזמינות אתכן ללמוד להכין אותן בעצמכן. במתכון הבא נגלה לכן את כל הסודות להכנת קראמבל קוקיז מושלמות, כאלו שיעשו לכן>

המשך קריאה
טיפים שיעזרו לך להתגבר על הפחד מהנחיית סדנאות אפייה
אופים ביתיים

ממכירת קינוחים במטבח הביתי לקדמת הבמה: 8 טיפים שיעזרו לך להתגבר על הפחד מהנחיית סדנאות אפייה

כן, אנחנו מכירות את זה. את מוכרת כבר תקופה לא מבוטלת קינוחים ועוגות מהמטבח הביתי, תוהה איך להגדיל את הרווח מהעסק ורואה ברשתות החברתיות המון פרסומים של קולגות שלך לגבי סדנאות אפייה, אבל אין לך את האומץ לקבל החלטה לקפוץ

המשך קריאה
איך לבחור סדנת אפייה
אופים ביתיים

איך לבחור סדנת אפייה?

אז החלטת להירשם לסדנת אפייה או לערוך פעילות לעובדים או הפעלה ליום הולדת או למסיבת רווקות במתכונת של סדנת אפייה? מעולה! הלמידה וההנאה מובטחות, אבל איך תבחרו את הסדנה המתאימה ביותר? זו שתענה על כל הרצונות והציפיות של המשתתפים בה?

המשך קריאה
סדנאות אפייה - הפעילות האולטימטיבית
אופים ביתיים

5 סיבות שבגללן סדנאות אפייה הן הפעילות האולטימטיבית

חשבתם פעם מה כל כך תופס אותנו בתוכניות האפיה והבישול בטלוויזיה? ולמה הילדות והילדים שלנו, הופכים את המטבחים הביתיים לשדה קרב, או לכל הפחות למעבדות שבהן מיושמים אתגרי טיקטוק משונים שקשורים לאפיה? אז זהו, שלנו יש את התשובה. בעולם המהיר

המשך קריאה
הזמנת קינוחים
אופים ביתיים

הזמנת קינוחים אונליין- איך היא תפסה כזו תאוצה?

בעידן הדיגיטלי שבו אנו חיים, תהליכי קנייה והזמנה של מוצרים ושירותים עברו מהפך רדיקלי. אחת מהמגמות הבולטות בשנים האחרונות היא ההזמנה המקוונת של קינוחים, שתפסה תאוצה משמעותית והפכה לחלק בלתי נפרד מהתרבות הצרכנית שלנו. השאלה המתבקשת היא, ‘למה קינוחים’ והתשובה לכך מתגלה כשילוב של מספר גורמים>

המשך קריאה
פתיחת עסק אפייה ביתי
אופים ביתיים

7 סיבות שבגללן כדאי לך לפתוח עסק אפייה ביתי

ההתלבטות אם להשאיר את האפייה כתחביב, או לקחת את זה צעד אחד קדימה ולפתוח עסק ביתי, מוכרת לנו מאוד. פחד מכישלון, חשש מהלא נודע ומירידה בשכר, לצד המחשבות של ‘מה יגידו בסביבה’ – כל אלה עוצרים רבות מאיתנו מלעשות את הצעד ולפתוח עסק של אפייה ביתי >

המשך קריאה
עוגת לוטוס גבינה ושוקולד לבן
מתכונים

עוגת לוטוס גבינה ושוקולד לבן

עוגת גבינה לוטוס עם טוויסט שוקולד לבן היא מסוג הקינוחים שאי אפשר לטעות בהם והיא כמובן טוטאל מוש לשבועות. את המתכון קיבלנו מהקונדיטה שלנו, נטלי גרטי הירושלמית, והנה הוא כאן לפניכן. יש בעוגה 3 שכבות: בבסיס שכבת פירורי לוטוס וחמאה שמערבבים, משטחים ומקפיאים כדי שתתייצב >

המשך קריאה
קישים לשבועות
חגיגות ואירועים

מה מכינים לשבועות? כל הרעיונות למנות טעימות לכבוד החג

לוח השנה לא משקר. פסח חלף עבר לו וכך גם ל”ג בעומר ומעבר לפינה נמצא חג השבועות. החג הלבן שמאופיין ב’הוריקן’ שעובר על דפי מוצרי החלב בסופרים, בתוצרת חקלאית טרייה, בזרי פרחים, טנא ובחוברות מתכונים עם צילומים יפהפיים של קישים, פשטידות, סלטים, עוגות, מאפים וקינוחים, מעיר בכולנו את שאלת השאלות: מה מכינים לשבועות >

המשך קריאה
קינוחי כוסות קרם גבינה פירורים
מתכונים

קינוחי כוסות קרם גבינה פירורים

יפים, טעימים, אהובים על כולם וקלילים להכנה! הפעם, ארגנו לכם מתכון לקינוחי קרם גבינה פירורים מהחלומות. מכינים קראמבל, כשהפירורים משתזפים בתנור מכינים במיקסר את קרם הגבינה. חותכים תותים וזהו! מרכיבים את המנה.
אז אם הותשת רק מלחשוב על כל ההכנות לאפייה הקישים, הפשטידות, חיתוך הסלטים והרטבים, הקלי עלייך בגזרת המתוקים > 

המשך קריאה
עוגת גבינה אפויה מתכון
אופים ביתיים

9 טיפים להכנת עוגת גבינה אפויה

הזה זה שוב קורה: רשימת המטלות לארוחת שבועות הועברה בוואצפ ומשום מה, התנדבת להכין עוגת גבינה אפויה.  מעולם לא עשית זה, אבל החלטת שאת לגמרי יכולה, אז קנית את כל המצרכים, קיבלת מחברה את המתכון המ-ו-ש-ל-ם ועקבת אחרי כל ההוראות. לערבב, להוסיף, לאחד, לאפות בחום כזה, ואז להוריד לחום כזה. ראית אותה עולה יפה בתבנית ודמיינת את המחמאות אבל אז, ההבטחה הגדולה התנפצה >

המשך קריאה
עוגיות חמאה
מתכונים

עוגיות חמאה

קבלו מתכון לעוגיות חמאה נימוחות, טעימות וקלות מאוד להכנה.
אלה שתראו כאן, הן ‘ברוח’ יום העצמאות הקרב ובא ואם מתחשק לכן.ם אחר צהריים של יצירה עם הילדים, כל מה שצריך לעשות הוא לקנות את המצרכים והחותכנים וקדימה לעבודה >

המשך קריאה
עוגת רוגלך
מתכונים

עוגת רוגלך

עוגת רוגלך אולי נראית קשה להכנה, אבל בפועל, מדובר בקינוח קל, שאמנם מצריך התפחה, אבל מעבר לכך, אין בו שום דבר מורכב.

ריח השמרים והשוקולד שמתפשט במטבח מרחיב את הלב והנשמה ואין כמו להניח את התבנית במרכז השולחן ולתת לכל אחד ואחת מהנוכחים לתלוש לו רוגלך נחמד ואז עוד אחד ועוד אחד… 😉.

המשך קריאה

יש לך צורך במשהו מתוק? אין בעיה!

נרשמים לניוזלטר של Condita ומקבלים:

התחברות

ברוכים הבאים :)