איך אתם עם עוגיות קוקוס או בוטנים? אולי אתם בכלל מחסידי עוגיות היין?!
אותי, ‘העוגיות של פסח’ אמנם זורקות לתקופת הילדות ולבית של סבתא, אבל ביננו,
Haven’t the Jewish people suffered enough?
לא מגיעים לנו קינוחים יותר שווים לחג?!
יש לא מעט קינוחים כשרים לפסח שמבוססים על קוקוס ועל שוקולד אבל הפעם, החלטתי לארגן לכם מתכון לפחזניות יפהפיות, טעימות, קלות להכנה שעם טאצ’ קטן מעל, יגרפו ים של מחמאות מכל המסובין והמסובות.
הבה נתחילה!
לבצק:
115 גרם מים
135 גרם חלב
100 גרם חמאה חתוכה לקוביות
כף וחצי סוכר
קורט מלח
140 גרם קמח כרגיל רב תכליתי/ קמח תמי
3 ביצים גודל לארג’
לקרם:
250 מ”ל שמנת מתוקה להקצפה, חלבית
1 כף סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג
אבקת סוכר
תותים
אופציונלי (ממש לא חובה):
3 כפות גבינת מסקרפונה
ממרחים בטעמים שונים כגון: קינדר, ריבת חלב, בואנו, פררו, קרמל ועוד (להשיג בחנויות אפיה)
הפחזניות:
הקרם:
ההרכבה:
חג פסח שמח וחגיגי!
המתכון באדיבות נטלי שמואל.
נטלי היא בעלת המותג ‘עוגה לכל חגיגה’. תוכלו להזמין ממנה עוגות מעוצבות, עוגות מוס, עוגות מספרים, מארזים מתוקים, קאפקייקס, קרם ברולה וכמובן – פחזניות!